Klassieke aardappelpuree.
Gekookte, gemarineerde krielaardappelen zonder schil.
Gehaktballetjes van gemengd varkens-en rundsvlees in een lekker tomatensausje
Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.
Maaltijd van de dag.
In de oven gebakken aardappelen.
Hamrolletjes gevuld met gestoomd witloof overgoten met kaassaus.
Sneetjes kalkoenfilet in archiducsaus.
Lasagne volgens eigen recept.
Heerlijke macaroni in een romige kaassaus, verrijkt met de beste kaas en vermengd met onze overheerlijke ham.
Orloffgebraad in een kaassaus met champignons.
Heerlijk bereide tong in Madeira saus.
Heerlijke bereide spaghetti Bolognaise.
Huisbereide bolognaisesaus.
Een vogelnestje is een gerecht dat bestaat uit een hardgekookt ei met een gehaktbal eromheen, standaard opgediend met tomatensaus.
Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.