Filters
Preferences
Zoek

Vol-au-vent

€18,35 per kg

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

This product has a minimum quantity of 100
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Spaghettisaus

Spaghettisaus

€14,75 per kg €14,75 per kg

Huisbereide bolognaisesaus.

Afbeelding van Balletjes in tomatensaus

Balletjes in tomatensaus

€15,85 per kg €15,85 per kg

Gehaktballetjes van gemengd varkens-en rundsvlees in een lekker tomatensausje

Afbeelding van Gehakt varkens-rund

Gehakt varkens-rund

€11,95 per kg €11,95 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€18,50 per kg €18,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Gehakt varkens-kalf

Gehakt varkens-kalf

€14,95 per kg €14,95 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en kalf.