Zachte doch afsmakende salami met een iets grovere structuur.
Heerlijke boerensalami voor op de boterham.
De boulogne salami worst wordt gekenmerkt door zijn donkerrode kleur en unieke smaak. Die specifieke smaak wordt bekomen door het speciale rijp- en droogproces dat het vlees ondergaat.
Fijnkost heeft een traditionele blokvorm die zich gewillig laat omvormen tot mooie sneetjes die perfect op elke boterham passen. Door de uitgelezen keuze van de vleessamenstelling heeft deze salami net dat ietsje meer.
Heerlijke magere salami bereid van puur hamvlees.
Relatief magere salami op basis van kalkoenvlees.
Aperitiefsalami van kip in een bolletje.
Salami bereid met puur kippenvlees en op smaak gebracht met een fris kruidenboeket.
Dit Pur Porc product van hoge kwaliteit en zonder darm wordt eerst gewolfd en daarna met de hand afgevuld in broodvorm. Een selectie van de fijnste kruiden geeft de Pain d'Ardenne salami zijn typisch artisanale smaak.
De peperbloksalami bestaat uit een basis-vleesmengeling met een mild kruidenboeket dat viervoudig gepeperd werd met een unieke, uit het verre oosten ingevoerde, pepermengeling. Het resultaat is een sublieme, pittige smaak.
Lekkere gekruide worst van Italiaanse oorsprong.
Een truffelsalami met een laagje van Parmezaanse kaas.
Heerlijke spaanse salami.
Heerlijke salami met grote diameter in zwarte darm.