Filters
Preferences
Zoek

Rund en kalf

Afbeelding van Biefstuk 1ste keuze

Biefstuk 1ste keuze

€27,45 per kg €27,45 per kg

Heerlijke eerste keus biefstuk afkomstig uit het heupstuk.

Afbeelding van Brasvarken cöte a l'os

Brasvarken cöte a l'os

€15,50 per kg €15,50 per kg

Heerlijk en mals stuk varkensvlees met been.

Afbeelding van Carpacio-vlees

Carpacio-vlees

€27,00 per kg €27,00 per kg

Zeer dun gesneden plakjes rundvlees.

Afbeelding van Chateaubriand

Chateaubriand

€29,65 per kg €29,65 per kg

Deze runderbiefstuk wordt gesneden uit het begin van een stuk ontvliesde ossenhaas. Het is het dikste deel van de ossenhaas en bevat weinig vet en bindweefsel, waardoor het zeer mager is en minder smaak heeft dan delen met meer vet.

Afbeelding van Côte a l'os

Côte a l'os

€27,45 per kg €27,45 per kg

Côte à l'os is afkomstig van de zesrib of côte de boeuf dat zich tussen de spiering en het lendenstuk bevindt. Dit biefstuk is zeer mals en heeft een been. Zonder been wordt het de entrecôte van de zesrib genoemd.

Afbeelding van Dunne lende

Dunne lende

€28,95 per kg €28,95 per kg

De dunne lende of tussenribstuk is een langvormige spier met een randje vet dat zorgt voor extra smaak en een zichtbare vetmarmering. De dunne lende geeft zacht, niet vettig rundsvlees, waaronder de entrecôte.

Afbeelding van Filet pur

Filet pur

€45,80 per kg €45,80 per kg

De filet pur of ossenhaas bevindt zich op de rug bij de lende van het rund. Uit deze runderfilet worden onder andere de chateaubriand, tournedos en filet mignon gesneden. In zijn geheel kan de filet pur als braadvlees bereid worden.

Afbeelding van Kalfsfricasse

Kalfsfricasse

€22,90 per kg €22,90 per kg

Magere stukjes kalfsvlees afkomstig van de hals en de borst van het kalf ideaal om stoofpot mee te bereiden.

Afbeelding van Kalfsgebraad

Kalfsgebraad

€35,50 per kg €35,50 per kg

Mager stuk vlees ideaal om te braden en op te dienen met lekker veel groenten.

Afbeelding van Kalfslapje

Kalfslapje

€35,45 per kg €35,45 per kg

Stukje mager, mals en sappig kalfsvlees ideaal om te stoven.

Afbeelding van Kalfsoester

Kalfsoester

€35,50 per kg €35,50 per kg

Mals stuk kalfsvlees afkomstig van de dikke lende, de zijlende, de kogelbil of dikke kogelspierstuk.

Afbeelding van Merendrese steak

Merendrese steak

€19,85 per kg €19,85 per kg

Heerlijke cordon bleu met mosterdsaus en spek.

Afbeelding van Rosbief

Rosbief

€27,95 per kg €27,95 per kg

Een rosbief kan zowel afkomstig zijn van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil als van het bloemstuk of de muis. De rosbief wordt panklaar, dus zonder zeen, vlies of vet geleverd en dient gebraden te worden zodat het binnenste vlees nog rood blijft.

Afbeelding van Rundsstoofvlees

Rundsstoofvlees

€16,95 per kg €16,95 per kg

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

Afbeelding van Soepvlees

Soepvlees

€9,00 per kg €9,00 per kg

Soepvlees moet altijd gekookt of gestoofd worden omdat het minder mals is. Het wordt gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Ideaal als extra smaakmaker voor de bouillon van de soep.

Afbeelding van Soepvlees zonder been

Soepvlees zonder been

€10,00 per kg €10,00 per kg

Heerlijk stuk rundvlees uit de lap en de buik van het rund.

Rund en kalf