Filters
Preferences
Zoek

Lamskroontje

€46,95 per kg

Voor velen is het lamribstuk het malste en sappigste deel van het lam. Het is een ribstuk van ongeveer 6 tot 8 ribbetjes dat op het bord meestal nog eens wordt verdeeld in twee.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gehakt varkens-rund

Gehakt varkens-rund

€11,95 per kg €11,95 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Vol-au-vent

Vol-au-vent

€18,35 per kg €18,35 per kg

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€18,50 per kg €18,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Jonge kaas

Jonge kaas

€19,90 per kg €19,90 per kg

Heerlijke Klaartjes kaas, bereid met 100% Noord Hollandse melk.

Afbeelding van Kalfsfricasse

Kalfsfricasse

€22,85 per kg €22,85 per kg

Magere stukjes kalfsvlees afkomstig van de hals en de borst van het kalf ideaal om stoofpot mee te bereiden.