Kaas met laag vetgehalte die ongeveer 6 maanden gerijpt heeft.
Heerlijke verse roomkaas
Halfharde kaas met witte natuurkorst en romige smaak.
Goudkleurige kaas, zacht van binnen met een vrij zachte, oranje korst, met een niet al te sterke smaak.
Emmental is een Zwitserse kaas. De kaas wordt gekenmerkt door de vele gaten 'ogen', die van hem de bekende gatenkaas maken.
Heerlijke, pittige Klaartjes kaas, bereid met 100% Noord Hollandse melk.
Zachte Franse kaas met witte schimmelkorst en een romige smaak. Absoluut vetgehalte: 60 %.
Gruyère is een zoete kaas met een zoute bijsmaak en is genoemd naar de Zwitserse stad Gruyères
Kaas die ongeveer 3 maanden gerijpt heeft
Heerlijke Klaartjes kaas, bereid met 100% Noord Hollandse melk.
Gewassen korst kaas met goudkleurige kortst afkomstig uit de Vogezen.
Heerlijke abdijkaas volgens recept van de Benedictijnermonniken.
Zachte jonge kaas bereid met halfvolle melk.
Heerlijke kaas verrijkt met pittige mosterdzaadjes.
Halfharde kaas met eetbare korst. De kaas is door zijn luchtige gaatjesstructuur licht verteerbaar.
Makkelijk smeerbare roomkaas, ideaal voor op de boterham.
Heerlijke verse kaas, bereid met 3 natuurkazen: Cheddar, Goudse en Emmentaler, en verrijkt met noten (cashew, walnoten en hazelnoten).
Heerlijke Franse witte schimmelkaas met eetbare korst.
Verse roomkaas met ananassmaak.
Ambachtelijk bereide kaas met volle, iets zoete smaak.
Halfharde kaas, met zachte, romige smaak, die minimaal 4 weken gerijpt heeft.