Filters
Preferences
Zoek

Droge worst huisbereid

€12,60 per kg

De worst wordt na het vullen opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Iedere slager heeft zo zijn eigen geheimen.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Balletjes in tomatensaus

Balletjes in tomatensaus

€13,70 per kg €13,70 per kg

Gehaktballetjes van gemengd varkens-en rundsvlees in een lekker tomatensausje

Afbeelding van Vol-au-vent

Vol-au-vent

€15,90 per kg €15,90 per kg

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€15,70 per kg €15,70 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Lasagne

Lasagne

€12,80 per kg €12,80 per kg

Lasagne volgens eigen recept.

Afbeelding van Vleessalade

Vleessalade

€13,90 per kg €13,90 per kg

Salade voor op de boterham op basis van vlees en een lekker sausje.