Licht gepekeld en gerookt gebraad van varkensvlees.
Koteletten uit het lage ribstuk van het varken zijn lekker sappig en bevatten iets meer vet,wat extra smaak geeft aan het vlees.
Koteletten uit het lage ribstuk van het varken zijn lekker sappig en bevatten iets meer vet,wat extra smaak geeft aan het vlees.
Koteletten uit het lage ribstuk van het varken zijn lekker sappig en bevatten iets meer vet,wat extra smaak geeft aan het vlees.
Lekker mals en sappig varkensgebraad.
Malse, magere kotelet.
Hespengebraad is afkomstig van het heupstuk van het varken. Bij het bereiden dient men op te letten niet te lang te braden, want dan wordt het vlees iets droger.
Heerlijke malse varkenslapjes.
Heerlijke malse kotelet met fijne smaak, afkomstig uit de lage rib van het varken.
Het vlees bevat laagjes vet tussen de spierbundels. Hierdoor is het vlees zeer mals en geschikt om zowel te bakken, braden, stoven als roosteren.
Het varkenshaasje is het edelste stuk van het varken. Dit langwerpige stuk varkensvlees bevat, niettegenstaande het een spier is, weinig bindweefsel.
Varkenshaarsje, afkomstig van het Brasvar varken. Het varkenshaasje is het edelste stuk van het varken. Dit langwerpige stuk varkensvlees bevat, niettegenstaande het een spier is, weinig bindweefsel.
Mager en mals stuk varkensvlees afkomstig van de achterkant van het varken.
Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.
Verse speklappen zijn geschikt om zowel te bakken in de pan als te grillen op de barbecue.
Verse speklappen, afkomstig van het Brasvar varken. Ideaal om te bakken in de pan of te grillen op de BBQ.
Heerlijke stukjes verse varkensribben.