Heerlijke ham afkomstig van de dikke gedeelte van de bil van het varken.
Heerlijke gekookte ham.
Beenham wordt verkregen na een inzoutingsperiode en specifiek rijpingsproces dat enkele maanden duurt. Op die manier wordt een heerlijke ham verkregen met een verfijnde smaak.
Deze opgekuiste varkensrug wordt na het zoutingsproces omwikkeld in een vetplakje en een netmanteltje. Het drogings- en rookproces veroorzaakt de mooie goudgele kleur en de karakteristieke smaak van de Filet de Sax.
Opgerold buikspek gepekeld met een natuurlijke kruidenmengeling en gevuld met een laagje artisanale mosterd met zaadjes. Ideaal voor op de boterham
Rosbief (van het Engelse roast beef) is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis. De slager levert de rosbief panklaar af, dus zonder zeen, vlies of vet. Rosbief wordt meestal zo gebraden dat het binnenste vlees rood blijft, maar wel gegaard is.
Heerlijk gebakken varkensfilet, ideaal voor op de boterham.
Heerlijke gekookte ham afkomstig van de achterste dijen van het Brasvar varken. Het vlees wordt eerst gezouten en daarna gekookt in verhit water dat nooit warmer wordt dan 80°C. Gekookte ham is sappiger dan gedroogde ham.
Vlees afkomstig van de buik van het varken. Na een proces van inzouting ondergaat het product een periode van rijping en wordt het vlees gerookt.
Stukken spek afkomstig van de rug van het varken. Na een natuurlijk zoutingsproces worden de stukken gepekeld en gerookt en nadien naar een warme, droge ruimte gebracht waar ze verder kunnen rijpen.
Hespesneden afkomstig van het Brasvar varken.
Heerlijke Italiaanse rauwe ham met verfijnde smaak.
Droog gezouten rundsvlees gekruid met pastramikruiden.
Gezouten rundsfilet met verfijnde smaak.
Vetarme gedroogde ham afkomstig van een Spaans varkensras.
Gezouten en gedroogde ham, ideaal op de boterham of op een vleesschotel.
Vleesbrood met stukjes Ensorkaas.